Kære Medlemmer i FRØKEN Fit

Vores bestyrelse har besluttet af afvikle holdtræningen i Frøken Fit, da vi på trods af den store energi vi har lagt i det, ikke har kunnet skabe en sund forretning med denne del. Dette var tænkt til at ske pr. juli 2015, men da vores kernemedarbejdere i Frøken Fit, pt. er sygemeldte er vi nødsaget til at gøre det med øjeblikkelig virkning.

Vi er rigtig kede af, de problemer det skaber for jer som medlemmer. Vi er i gang med en plan for at sikre, så meget af aktiviteten som muligt ved at omlægge den, så når vi er klar med en plan, vil I få det nye tilbud tilsendt pr. mail.

Vi tager selvfølgelig ikke betaling for en vare vi ikke leverer, derfor refunderer vi den betalingen vi har modtaget for holdtræning i maj måned. De af jer, der har købt medlemskab til hold vil få refunderet indbetalingen De af jer, der har købt medlemskab til hold og maskiner, vil få differencen refunderet og de af jer der udelukkende har købt medlemskab til maskiner bliver ikke berørt. Det er kun holdtræningen, der afvikles.

Derfor skal de af jer, der har tilmeldt jer hold indsende:
Fulde navn
Log-in
samt konto-nr til Mariann Andersen på mail: ma@aof-danmark.dk
Så vil jeres penge blive refunderet til jeres konto. Jeg undskylder meget for det bøvl, dette skaber for jer som medlemmer.

Mvh Kirstine Hvelplund
Afd.leder CSL Nord
kh@aof-danmark.dk

 

Reklamebureau Ultimate Web